Ngjarjet e fundit në Institucionin e Komisionerëve Publikë

1206, 2018

Ceremonia e përurimit të ambienteve të reja të Komisionerëve Publikë

Në datën 8 qershor 2018 u organizua ceremonia e përurimit të ambienteve të reja, ku do të ushtrojnë veprimtarinë Kolegji i Posaçëm i Apelimit dhe Komisionerët Publikë.Në këtë ceremoni morën pjesë të gjithë anëtarët e […]

Vendndodhja

Vendndodhja jonë: 

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”;

Njësia Administrative nr. 5;

Kodi postar: 1019, nr. 8;

Tiranë, Shqipëri 

Kontakt: info@ikp.al