aurora.lleshi

About aurora.lleshi

This author has not yet filled in any details.
So far aurora.lleshi has created 132 blog entries.

Politika e Privatësisë

Për faqen: www.ikp.al
Institucioni i Komisionerëve Publikë
 

 A. Hyrje

Privatësia e vizitorëve të faqes sonë zyrtare: www.ikp.al është shumë e rëndësishme për ne dhe ne jemi të angazhuar për ta mbrojtur atë.

Ky dokument mbi politikën e privatësisë shpjegon mënyrën tonë të veprimit me të dhënat personale të subjekteve si më poshtë vijon:

          a. të […]

By |Tetor 23rd, 2018|Politika e Privatësisë|0 Comments

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 53, datë 31.7.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Artan Broci

Vendim nr. 53, datë 31.7.2018 Kliko këtu 

By |Tetor 22nd, 2018|MOSANKIME|0 Comments

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 66, datë 28.9.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Genci Sinjari

Vendim nr. 66, datë 28.9.2018 Kliko këtu

By |Tetor 18th, 2018|MOSANKIME|0 Comments

Këshilltarë ekonomikë / Këshilltarë juristë

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

Institucioni i Komisionerëve Publikë, bazuar në ligjin nr. 84/2016, “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë” dhe vendimin e Kuvendit nr. 94/2017, “Për miratimin e strukturës organizative, organikës dhe klasifikimit të pagave të personelit të Institucionit të Komisionerëve Publikë”, të ndryshuar, me vendimin e Kuvendit nr. […]

By |Tetor 17th, 2018|Njoftime Pune|0 Comments

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 51, datë 30.7.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Bledar Abdullai

Vendim nr. 51, datë 30.7.2018  Kliko këtu

By |Tetor 16th, 2018|MOSANKIME|0 Comments

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 50, datë 27.7.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Elsion Sadiku

Vendim nr. 50, datë 27.7.2018 Kliko këtu 

By |Tetor 16th, 2018|MOSANKIME|0 Comments

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 62, datë 3.8.2018

Rekomandim datë 10.8.2018

By |Tetor 15th, 2018|REKOMANDIME|0 Comments

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 61, datë 2.8.2018

Rekomandim datë 9.8.2018

By |Tetor 15th, 2018|REKOMANDIME|0 Comments

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 60, datë 1.8.2018

Rekomandim datë 9.8.2018

Shtojcë/rekomandim datë 13.9.2018 

By |Tetor 15th, 2018|REKOMANDIME|0 Comments

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 46, datë 24.7.2018

Rekomandim datë  6.8.2018

By |Tetor 15th, 2018|REKOMANDIME|0 Comments