admin

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 127 blog entries.

Vende të lira pune

Shpall 1 (një) vend vakant për pozicionin: “Specialist Financë/Buxheti”, në Drejtorinë Ekonomike dhe të Shërbimeve Mbështetëse, paga IV-1.

 

Politika e Privatësisë

Për faqen: www.ikp.al
Institucioni i Komisionerëve Publikë
 

 A. Hyrje

Privatësia e vizitorëve të faqes sonë zyrtare: www.ikp.al është shumë e rëndësishme për ne dhe ne jemi të angazhuar për ta mbrojtur atë.

Ky dokument mbi politikën e privatësisë shpjegon mënyrën tonë të veprimit me të dhënat personale të subjekteve si më poshtë vijon:

          a. të […]

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 53, datë 31.7.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Artan Broci

Vendim nr. 53, datë 31.7.2018 Kliko këtu 

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 66, datë 28.9.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Genci Sinjari

Vendim nr. 66, datë 28.9.2018 Kliko këtu

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 51, datë 30.7.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Bledar Abdullai

Vendim nr. 51, datë 30.7.2018  Kliko këtu

Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 50, datë 27.7.2018, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Elsion Sadiku

Vendim nr. 50, datë 27.7.2018 Kliko këtu 

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 62, datë 3.8.2018

Rekomandim datë 10.8.2018

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 61, datë 2.8.2018

Rekomandim datë 9.8.2018

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 60, datë 1.8.2018

Rekomandim datë 9.8.2018

Shtojcë/rekomandim datë 13.9.2018 

Rekomandim për vendimin e KPK-së, nr. 46, datë 24.7.2018

Rekomandim datë  6.8.2018